Vyhodnocení soutěží z prázdninového čísla

Ahoj IN!áci a IN!ačky, doufám, že jste si pěkně užili prázdniny a teď už určitě netrpělivě čekáte, jak dopadly naše prázdninové soutěže. Tak tedy:

prázdninová titulka - prázdnninové výherkyně

CD Tomáše Kluse mohl vyhrát každý, kdo nám poslal do soutěže svou fotku stromu nebo okna. V časopise a na webu se můžete kochat, jaké objevy nám přišly. Na Hlavní uzávěr splínu (tedy Tomášovo CD:) se můžou těšit Tereza Procházková z Vimperka a Klára Hoňková z Hradce nad Moravicí.

Doplněný citát z osmisměrky zní správně: „Život je jako sklenice vody a je jen na tobě, čím ji naplníš, protože, nakonec si to vypiješ sám.” A s kosmetikou Ryor budou ještě krásnější Marie Flídrová z Pomezí u Poličky, Monika Vitásková z Bohuslavic, Hanka Kačmárová z Krnova, Debora Kratochvílová ze Dvora Králové nad Labem a Jiřina Opělová z Palkovic.

Hravé náušničky pro veselé holky, které znají aspoň pět vtipů (ale většinou i daleko víc :)) si zasluží Růžena Kollárovičová z Rychnova nad Kněžnou, Tereza Netíková z Dobrušky, Patricie Nováková z Horní Lidče, Miriam Blablová z Kozlovic a Monika Pražáková z Hnátnice.

Porotou první Česko-slovenské Superstar byli Marta Jandová, Dara Rolins, Pavol Habera a Ondřej Hejma a správně to věděly Kateřina Hejcmanová z Nového Města nad Metují, Dagmar Dědičová z Brna a Veronika Šafářová z Žádovic, které se můžou těšit na CD Česko-slovenská superstar – Nové hity 2010.

Na zámku Červená Lhota bydlela například princezna Zlatovláska nebo princezna Marion (O štěstí a kráse) a další a další. V knížce Nejznámější pohádková místa křížem krážem po Česku si počte Lucie Kladivová z Dolního Újezdu u Litomyšle, Aneta Chlebišová z Hlučína a Gertruda Vincourová z Českého Těšína.

Skálu Dračí zub najdeme v Českém ráji a správnou odpovědí byl vlastně každý více či méně upřesňující popis tohoto místa. Na zajímavosti z knížky Nejznámější filmová místa křížem krážem po Česku se můžou těšit Veronika Vacková ze Zhoře, Maruška Slavíková z Brna a Helena Johnová z Postřelmova.

Název skupiny Adorare je odvozen od slova adorace, což znamená klanění. Krásné písničky skvělé skupiny Adorare z úžasného CD V otázkách si poslechnou Eliška Ryšavíková ze Staré Vsi nad Ondřejnicí a Lucie Langová z Bystřece.

O vodě se v Bibli píše na spoooustě místech a vybrat alespoň jedno z nich nebyl problém pro Sáru Hlisnikovskou z Frýdku-Místku, která se díky tomu může těšit na outdoorovou nepromokavou Bibli do nepohody.

Nejdelší žalm v Bibli je označen číslem 119, což správně věděly Klára Spilková z Vysokého Mýta, Marta Žilková z Říčan, Klára Habartová z Tišic, Maruška Novotná z Pardubic a Martina Drnovská z Frenštátu pod Radhoštěm. Holky se můžou těšit na knížečku Světlem pro mé nohy je tvé slovo.

Vylosovaným moc gratuluji a ostatním přeji štěstí v dalších soutěžích. Mějte všichni krásné zářijové dny!
Aneta
 

 

Nepřehlédněte

Okno, do duše oko

okno cerny potisk

Nový potisk triček v našem e-shopu. 

Více informací zde

 

více

Tričko Evelin nyní v krajkovým potiskem

Evelin krajka na tyrkysovém

Nabízíme nový romantixký potisk na tyrkysovém tričku Evelin

více

Tričko se zajímavým potiskem

Potisk otisk

Znáš 13. kapitolu listu Korinťanům? Můžeš si ji přečíst na našem novém potisku:)

více