Vyhodnocení soutěží z prázdninového čísla

Ahoj holky, ahoj kluci! Určitě už všichni netrpělivě čekáte na výsledky prázdninových soutěží. Tak se nebudu dlouho rozepisovat a jdeme na to:

titulka - prázdniny 09

skupinu Michael můžete letos vidět např. na festivalech Semfest, AnnaFest, Festival na vodě – Strážnice, Festival pod věží nebo Try and Play . CD Biješ v srdci posíláme Jiřině Majkutové do Blovic, Magdaléně Kunrtové do Kyjova a Lence Kameníkové do Čáslavi.

Na albu skupiny Šatlava najdeme třeba písně O milování, Čas, Sníh, Vězňů chór, Drť, Spolu, Pronikám, Moře těch, Válka a Na vopravu chlíva . Zmíněné CD od nás dostane Pavel Šimek ze Starých Pavlovic, Tereza Müllerová z Františkových Lázní a Marie Jenišová z Újezdu u Brna.

Součástí skupiny Timotej jsou Honza Teichmann, Vojta Špulák, Tomáš Knapp, Jenda Špulák a Tonda Cvejn . Na CD s názvem Timotej se může těšit Eva Štveráčková z Koutů u Třebíče, Marta Němcová z Frýdku – Místku a Míla Gebauerová z Bílovce.

Do zadání soutěže o knížku Full Moon Kisses se nám vloudil tiskařský šotek, proto jsme kromě správné odpovědi, kterou bylo slovo Necklase (náhrdelník; ostatní slova souvisely s kempováním), uznali také slovo Capping site (správně mělo být camping site). V knížce si počte Martina Pelková z Traplic, Bára Vojtová z Hostína u Vojkovic a Veronika Čunková ze Vsetína.

Redakce gratuluje vylosovaným!!! A těšíme se na další maily a dopisy :-)) Mějte krásné prázdniny!!! Aneta

 

Nepřehlédněte

Okno, do duše oko

okno cerny potisk

Nový potisk triček v našem e-shopu. 

Více informací zde

 

více

Tričko Evelin nyní v krajkovým potiskem

Evelin krajka na tyrkysovém

Nabízíme nový romantixký potisk na tyrkysovém tričku Evelin

více

Tričko se zajímavým potiskem

Potisk otisk

Znáš 13. kapitolu listu Korinťanům? Můžeš si ji přečíst na našem novém potisku:)

více