Výherkyně říjnových soutěží

Ahoj všem nadšeným soutěžícím, kteří netrpělivě čekají, jestli se na ně náhodou neusmálo štěstí a neměli by se těšit na nějakou tu výhru :).  A že těch říjnových soutěží bylo! Tak pojďme na to.

 titulka říjen

Název skupiny Angles vychází z úhelného kamene a odkaz, kde se o tomto základním kameni dočteme v Bibli je žalm 118,22. Na CD skupiny Angles se můžou těšit Anna Térová z Velkého Poříčí nad Metují, Magdaléna Moudrá z Prahy 9 a Magdaléna Kunrtová z Kyjova.

Kapela Runaway My Son se na vyhledávací soutěží Rock Nymburk umístila na třetím místě u poroty a na prvním u diváků. Jejich CD si zanedlouho poslechne Kamila Aubrechtová ze Sedlčan.

Kapelu R.E.J. bylo letos možné slyšet na festivalech Campfest a Kristfest. A teď je doma bude moct poslouchat i Marie Osičková z Litovle. 

Poslední CD kapely Nad čarou vyšlo v srpnu 2009 a správně to věděla Petra Kolaříková z Míkovic-Kunovic.

Kapela Deep Inside má šest členů (David Gryga, Pavel Motyka, Lukáš Walach, Marek Raszka, Artur Heider, Romana Švíková). A jejich CD může ve schránce očekávat Klára Janečková z Ústí nad Orlicí.

Z písní kapely Boudapsova jste mohli vybrat např. Stále týž boj, Stvoření, Slzy, Večeře, Šalina, Vaj?, Nářek, Málo tě znám nebo Slečna, stejně jako Lucie Kladivová z Dolního Újezdu u Litomyšle, která si za správnou dopověď zaslouží CD.

O hvězdách se zpívá např. v koledách Ty hvězdo betlémská nebo Hvězda svítí nad Betlémem, ale je jich samozřejmě spousta. CD skupiny Donebevolající ale může vyhrát jen jeden a v tomto případě je to Martina Hrubešová z Míkovic.

Chiara Badano byla blahoslavená 25. 9. 2010 v Římě a na knížku Mám všechno se za správnou odpověď můžou těšit Maruška Slavíková z Brna, Tereza Hřebíková z Kladna, Jana Hořínková z Ostravy - Staré Bělé, Katka Vlnasová z Prahy 10 a Kristýna Strnadová z Jablonného nad Orlicí.

Anglickým vtipům jste rozuměli snad všichni (aspoň podle obrovského počtu správných odpovědí do soutěže :)) a štěstí při losování kosmetiky Ryor měly Anna Nečasová z Letovic, Anna Skařupová ze Všechovic, Kateřina Pecháčková z Dolní Dobrouče a Terka Příkazká ze Strážnice. 

V kosmetickém studiu v Praze  svůj „ Beauty day!” zažijí  Miriam Kudrnová z Křepic a Mlada Hošková z Radošovic.

Vylosovaným gratuluju a všem přeju krásné podzimní dny!

Aneta

 

Nepřehlédněte

Okno, do duše oko

okno cerny potisk

Nový potisk triček v našem e-shopu. 

Více informací zde

 

více

Tričko Evelin nyní v krajkovým potiskem

Evelin krajka na tyrkysovém

Nabízíme nový romantixký potisk na tyrkysovém tričku Evelin

více

Tričko se zajímavým potiskem

Potisk otisk

Znáš 13. kapitolu listu Korinťanům? Můžeš si ji přečíst na našem novém potisku:)

více