Výherkyně říjnových soutěží

Ahoj IN!ačky! Další měsíc uběhl jako voda, a už tu máme další šťastné výherkyně. 18 zabalených dárečků je přichystáno vyrazit ke svým majitelkám:). A které to jsou?

říjnové soutěže - titulka

Cesta do záhu(d)by a Hlavní uzávěr splínu, tak se jmenují 2 předcházející alba T. Kluse. Na poslouchání CD Racek se mohou těšit Eva Tomášková z Milíkovic, Barbora Hordějčuková z Dlouhé Třebové a Jaroslava Bothová z Bruzovic.

Odpovědi na soutěže o obě knihy Dobrodružné výpravy do minulosti i kosmetiku, byly opravdu zajímavé a často originální:). Přečtete si o nich něco v některém z příštích čísel časopisu. A teď ty další výherkyně:)...

Kosmetiký balíček je připraven pro Kateřinu Novákovou z Dobré, Terezii Soukupovou z Tavíkovic, Lenku Koňaříkovou z Přemyslovic, Kristinu Kůlovou z Kostelce n/L. a Karolínu Novákovou z Vyšehrádku.

Do knížky o Karlu IV. se začtou Iva Kubová,z Benátek nad Jizerou, Marie Šlapanská z Nové Včelnice, Magdaléna Kunrtová z Kyjova, Daniela Kodrasová z Berouna a Marie Zimová z Prahy.

Pozdvižení v Pompejích je knížka s detektivní zápletkou. Rozluštit ji mohou Tereza Švíková z Jihlavy, Lucie Blažková z Pelhřimova, Marie Soukupová z Tavíkovic, Anežka Bártíková z Šanova-Hrabětic a Kateřina Slavíková ze Zašové.

Všem vylosovaným z redakce gratulujeme a vy ostatní nesmutněte, v listopadu budeme soutěžit zas:). Krásné dny všem. Marie

 

 

Nepřehlédněte

Okno, do duše oko

okno cerny potisk

Nový potisk triček v našem e-shopu. 

Více informací zde

 

více

Tričko Evelin nyní v krajkovým potiskem

Evelin krajka na tyrkysovém

Nabízíme nový romantixký potisk na tyrkysovém tričku Evelin

více

Tričko se zajímavým potiskem

Potisk otisk

Znáš 13. kapitolu listu Korinťanům? Můžeš si ji přečíst na našem novém potisku:)

více