Výherkyně prosincových soutěží

Ahojky všem čtenářům IN! Prosincové číslo už máte dávno přečtené, soutěže vyřešené a teď určitě netrpělivě čekáte, jestli jste třeba něco nevyhráli. A že těch výherců v prosincovém čísle je :).

12-10 Titulka

Město, které se proslavilo výrobou zápalek, je Sušice. S knížkou hlavolamů se o vánočních prázdninách zabaví Marta Němcová z Frýdku-Místku a Lucie Strýčková z Vyškova.
Hořčice francouzského typu vyrábějí řeholníci v trapistickém klášteře v Novém Dvoře a správně to věděly a na přírodní kosmetiku se můžou těšit Kateřina Slavíková ze Zašové, Anežka Juráková ze Zlína a Tereza Hrebíková z Kladna.
Tajenka z křížovky zněla: „…byly to krásné dva roky.“ Křížovku správně vyluštily a korálky pošleme Daniele Šenkeříkové z Valašských Klobouků, anně Kačmaříkové z Frýdku-Místku, Kristýně Sabáčkové z Hodonic, Heleně Odehnalové z p. Křižanova a Anetě Rohovské z Plzně.
Sourozenci Pevensiovi se jmenují Petr, Zuzana, Edmund a Lucie. Do knížky Letopisy Narnie – Plavba Jitřního poutníka se brzo budou moct začíst Marie Novotná z Mokré a Klára Petrovická z Valašského Meziříčí.
Anglický verš najdeme v Bibli pod odkazem Jan 1,1. Za správnou odpověď si česko-anglický Nový zákon zaslouží Felicita Hoppová z Bernartic nad Odrou a Klára Spilková z Vysokého Mýta.

Vylosovaným gratuluji a všem vám přeji hezky zbytek adventu a v radosti prožité dny vánoční.
Aneta


 

 

Nepřehlédněte

Okno, do duše oko

okno cerny potisk

Nový potisk triček v našem e-shopu. 

Více informací zde

 

více

Tričko Evelin nyní v krajkovým potiskem

Evelin krajka na tyrkysovém

Nabízíme nový romantixký potisk na tyrkysovém tričku Evelin

více

Tričko se zajímavým potiskem

Potisk otisk

Znáš 13. kapitolu listu Korinťanům? Můžeš si ji přečíst na našem novém potisku:)

více