Výherkyně prázdninových soutěží

Ahoj holky, prázdniny jsou za námi a prázdninové soutěže už mají své vítěze! Tentokrát nám přišlo tolik odpovědí (vesměs správných) na všechny 3 soutěže, že nám to málem „zavařilo” počítač.Tak jdeme na to:)…

titulka prázdniny 2011 - soutěže

Správné dokončení v osmisměrce znělo:…kdy jsme se nezasmáli. Na knížky Zakázaná zóna „Čarodějka” nebo „Karty” se mohou těšit Aneta Rohovská z Plzně a Veronika Blažková z Dolní Lhoty.

Děkujeme také za pořádnou porci vtipů, které jsme od Vás všech dostaly. Vylosovaly jsme a  Lesk na rty dostává: Anička Jelínková z Krasíkova, Lída Hájovská z Jasénky, Františka Suchá z Brna, Kristýna Zemánková z Valašské Polanky, Klára Novotná z Jalubí, Kristýna Václavíková z Kašavy, Tereza Budilová z Rakovníka, Magdalena Hrušková z Kelče, Nikola Šromová z Bartoňova a Ester Plecháčková z Pusté Rybné.

A víte, jak to dopadlo se slovem voda? Mrkněte se:)...Ty nejzajímavější slova, která jste nám posílaly, jsem Vám vypsala…Do aquaparku do Prahy 2 vstupenky vyhrála Hana Holeňová ze Vsetína.

Výherkyním moc gratuluji a Vám ostatním přeji pohodové pozdní léto. Marie

A jak to bylo s tou vodou?

Anglicky - water, německy - wasser, ázerbájdžánsky – su, dánsky – vand, estonsky – vesi,,filipínsky – rubit, francouzky - de l'eau, indonésky – air. irsky – uisce. islandsky – vatn.,italsky- acqua, latinsky – aqua, litevsky – vanduo, maďarsky – víz, polsky – woda, slovinsky - vodo , svahilsky – mají, španělsky - de agua a švédsky – vatten…

 

 

Nepřehlédněte

Okno, do duše oko

okno cerny potisk

Nový potisk triček v našem e-shopu. 

Více informací zde

 

více

Tričko Evelin nyní v krajkovým potiskem

Evelin krajka na tyrkysovém

Nabízíme nový romantixký potisk na tyrkysovém tričku Evelin

více

Tričko se zajímavým potiskem

Potisk otisk

Znáš 13. kapitolu listu Korinťanům? Můžeš si ji přečíst na našem novém potisku:)

více