První podzimní výhry putují ke svým výherkyním a výhercům:)

IN!ačky a IN!áci, září pomalu končí a to znamená, že skončily také uzávěrky našich soutěží. A několika z Vás teď snad udělám velkou radost :-)...

Titulka září - výherkyně

Konkrétně tedy Martině Fojtíkové z Valašských Klobouků, Veronice Šafářové z Žádovic, Marušce Samkové z Peček, Kláře Drlíkové ze Štítů, Ivě Provazníkové z Třebíče, Jitce Obrové z Kyjova, Františce Suché z Brna, Kamile Oubrechtové ze Sedlčan, Verče Stašové z Bystřice, Andree Batkové z Prostějova, Petrovi Bačůvkovi z Fryštáku, Aničce Černé z Plzně, Marušce Polákové z Tatenic, Kláře Kašné z Kostelce, Petře Lednické z Jeseníku, Adéle Stejskalové z Letohradu, Madle Houžvičkové z Dolních Zálezlů, Anežce Blokšové z Frýdku-Místku, Marcele Daňkové z Pelhřimova a Lence Nixové z Hradce Králové. Ti všichni nám napsali slovo obsahující aspoň 20 písmen (třeba „nejkulaťoulinkatější”) a můžou se těšit na propisku.

CD Na šňůře perel od Markéty Konvičkové si poslechne Johana Szczurková z Nového Města nad Metují, protože věděla, že festival v rodném městě Markéty (tedy v Třinci) se jmenuje Noc plná hvězd.

A knížku SMS z literatury si do své knihovničky zařadí Martina Mikolášová z Frýdku-Místku, Lenka Koňaříková z Přemyslovic a Kristýna Řepová z Horní Lidče. Všechny tři holky (stejně jako mnoho dalších) nám napsali název aspoň dvou literárních děl, která byla zfilmována. Namátkou třeba Babička od Boženy Němcové, Bylo nás pět od Karla Poláčka, Báječná léta pod psa od Michala Viewegha a spooousta dalších.

Všem vylosovaným posílám zaslouženou výhru a velkou gratulaci a ostatním přeji krásné podzimní dny!  Aneta

 

Nepřehlédněte

Okno, do duše oko

okno cerny potisk

Nový potisk triček v našem e-shopu. 

Více informací zde

 

více

Tričko Evelin nyní v krajkovým potiskem

Evelin krajka na tyrkysovém

Nabízíme nový romantixký potisk na tyrkysovém tričku Evelin

více

Tričko se zajímavým potiskem

Potisk otisk

Znáš 13. kapitolu listu Korinťanům? Můžeš si ji přečíst na našem novém potisku:)

více