Prosincové soutěže už mají své vítěze:)!

Ahoj holky, v prosincových soutěžích jste zase soutěžily o 106, Aniččin notebook se pod mejlíky prohýbal:) - a v celé redakci jsme měly velkou radost, protože to znamená, že vás asi soutěže baví, ne? Tak pojďte se mrknout, jak to dopadlo.

 

Náhled časopisu IN prosinec 2012T

Které tři kapely vystupovaly ve Žďáru? Adorare, Kapři a Veka.
CD Kéž poznají nás po ovoci vyhrává Helena Szturc z Českého Těšína, Kateřina Fučíková z Oslavan, Marie Tyburcová z Praha 6, Petra Konvalinová z Blížkovic, Kateřina Pecháčková z Dolní Dobrouče, Kamila Ovesná z Brumova - Bylnice, Martina Soukupová ze Zahrádky,  Anežka Hunalová z Horní Cerekve, Veronika Šafářová z Žádovic a Daniela Hřebíčková z Kuřimi

Časopis, který se vydával na CSM se jmenuje KOMPOT.
Na DVD Poznáte je po ovoci se může těšit Jarošová Markéta z Opatova, Marie Turnovcová z Plechova, Marie Bendová Hronova Vesec, Katka Mrvíková z Vodňan a Anežka Dohnalová z Kostelce u Kyjova.

Popletené ponožky udělají radost Elišce Novotné z Traplic a Jaroslavě Stoklasové z Příluky. Do soutěže se holky zařadily tím, že poslaly vtipy z lékařského prostředí – a měly štěstí při losování.

Zimní návleky ( za příběh-lovestory) zahřejí Ivanu Kahánkovou z Metylovic a Miriam Kudrnovou z Křepic.

Výherkyním blahopřejeme a všem přejeme krásné zimní dny. Za redakci Anička a Marie

PS: Jenom připomínáme, že každá(ý) z vás, kdo nenapíše do soutěžního e-mailu kromě správné odpovědi i svou poštovní zpáteční adresu, nemůže být zařazen do slosování, a to je škoda. Myslete na to prosím!

 

Nepřehlédněte

Okno, do duše oko

okno cerny potisk

Nový potisk triček v našem e-shopu. 

Více informací zde

 

více

Tričko Evelin nyní v krajkovým potiskem

Evelin krajka na tyrkysovém

Nabízíme nový romantixký potisk na tyrkysovém tričku Evelin

více

Tričko se zajímavým potiskem

Potisk otisk

Znáš 13. kapitolu listu Korinťanům? Můžeš si ji přečíst na našem novém potisku:)

více