Květnové soutěže

Ahojte všichni, schválně nepíšu holky, protože tentokrát máme i jednoho výherce:)! Určitě už netrpělivě čekáte, jestli se  zrovna na Vás při losování neusmálo štěstí. Tak už Vás nebudu déle napínat. Jdeme na to:)!...

titulka květen - soutěže

Vtipy jsou vděčný soutěžní úkol, i v květnu se nám jich od vás sešlo opravdu hodně. Knížku od Agáty Kestřánkové vyhrála Gabriela Žilinská z Poličné, Hana Vovsíková, ze Sedlčan, Klára Losertová z Dolních Životic a Aneta Hlubučková z Jablonce nad Nisou.

Pět českých a latinských názvu Lectio divina: Lectio (četba), meditatio ( rozjímání, přemýšlení), oratio (řeč, mluva, modlitba), conteplatio (uvažování, pozorování, rozjímání), actio (jednání, činnost). Na leporela se mohou těšit: Marie Sobotková, z Mostu, Káťa Březinová ze Služátek, Anežka Vacková ze Zhoře, Michaela Cihlářová z Kyselovic a Markéta Straková z Domašova.

Nejvzácnější dárek a v čem byla jeho velikost? Hodně jste psali o tom, že nezáleží na ceně, ale důležité jsou dárky z lásky, a to v různých podobách. Obdarovanými byli nejčastěji rodiče, kamarádky, babička nebo dědeček...Knížku V ringu s Bohem posílám Miriam Šprtové ze Ždánic, Marie Soukupové z Tavíkovic, Anežka Dohnalové z Kostelce u Kyjova, Tereze Slowíkové z Teplé a Anežce Hunalové z Horní Cerekve.

Doplnit písmena do následujících anglických slovíček pro vás nebylo nic těžkého: EXHIBITION, CARDS, CARNIVAL, PUZZLE a CHESS. Deset z vás získává knížku Angličtina 11 minut denně. Jsou to: Jan Růža z Rožnova pod Radhoštěm, Eva Tomášková z Milíkovic, Lucie Blažková, z Pelhřimova, Aneta Krenželoková z Písečné, Marie Ambrozková z Hodonína, Magdaléna Policerová z České Lípy, Klára Hoňková z Hradce nad Moravicí, Anna Vrublová z Třeboně, Marta Němcová z Frýdku-Místku a Radka Brodíková z Bernartic nad Odrou.

Za nedokončený příběh dostane knížku Život na prodej Anna Poláčková z Pelhřimova.

Všem výhercům a výherkyním za redakci blahopřeji a vy ostatní nesmutněte a příští měsíc to zkuste znovu:)! Těší se na Vás Marie

 

 


 

 

Nepřehlédněte

Okno, do duše oko

okno cerny potisk

Nový potisk triček v našem e-shopu. 

Více informací zde

 

více

Tričko Evelin nyní v krajkovým potiskem

Evelin krajka na tyrkysovém

Nabízíme nový romantixký potisk na tyrkysovém tričku Evelin

více

Tričko se zajímavým potiskem

Potisk otisk

Znáš 13. kapitolu listu Korinťanům? Můžeš si ji přečíst na našem novém potisku:)

více