Dubnové a květnové soutěže mají své výherkyně!

Ahoj IN!áci a IN!ačky! Mám tu pro vás vyhodnocení dubnových a květnových soutěží :).

rozkvetlé kytky

Za správnou odpověď, že výřez z fotorománu byl z fotky číslo 28, si cvičící gumu zaslouží Daniela Kodrasová z Berouna.

Za dokončený nemocniční příběh se na knížku plnou vtipů můžou těšit Anna Hořínková z Ostravy – Staré Bělé, Terezie Pokorná z Domašova, Adéla Konečná z Lovčic a Veronika Lusková z Vyškova.

Osm rozdílů správně odhalily Katka Sedláková z Blanska, Klára Matulová z Krucemburku a Marie Kunešová z Klenčí pod Čerchovem. Stylová kšiltovka bude holkám určitě moc slušet :).

Svítícími tkaničkami své botky vylepší Daniela Šenkeříková z Valašských Klobouků, Aneta Turková z Bystřece, Martina Fojtíková z Valašských Klobouků, Anežka Juráková ze Zlína a Nikola Šromová z Rudy nad Moravou. Holky, stejně jako mnoho ostatních, nám správně napsaly, že švec hrál důležitou roli třeba v pohádce Pyšná princezna, O princezně Jasněnce a létajícím ševci nebo v pohádkách o loupežníku Rumcajsovi.

Cizím slovem konfekce označujeme zpravidla hromadnou průmyslovou výrobu oděvů či oděvních doplňků ve velkém měřítku, nejčastěji v normalizovaných respektive standardizovaných velikostech a správně to věděly Zdislava Pražáková z Českých Budějovic, Kateřina Trutnovská z Červených Peček a Hanka Vacková ze Zhoře. Holky se můžou těšit na náušnice značky VUCHU.

Že je boutique obchod s oblečením správně odhalila Alžběta Havlovicová z Domažlic, která si do takového obchůdku může vrazit s novou stylovou taškou, Monika Čechová z Nové Vsi, která se může pochlubit s novou kosmetickou taštičkou, a Anežka Jurigová z Tuchoměřic, která si na nákupy vyrazí s novou peněženkou značky Hezuč.

Svatá Bakhita zemřela v roce 1947, což správně věděla Jana Elbelová z Dolního Sklenova, která si od nás zaslouží DVD o svaté Bakhitě.

A správné znění tajenky je „Kde je s láskou radost, tam je radost pevná”. Tajenku správně vyluštily a v knížce Krásný žebrák si počtou Pavla Ryková z Mostu, Hana Bittnerová z Chomutova, Ludmila Škodová z Milešovic, Klára Kašná z Kostelce u Kyjova, Marie Miková z Bohuslavic a Františka Suchá z Brna-Ořešína.

Vylosovaným moc gratuluji ke krásným cenám a ostatním přeju hodně štěstí při dalším losování. Aneta

 

Nepřehlédněte

Okno, do duše oko

okno cerny potisk

Nový potisk triček v našem e-shopu. 

Více informací zde

 

více

Tričko Evelin nyní v krajkovým potiskem

Evelin krajka na tyrkysovém

Nabízíme nový romantixký potisk na tyrkysovém tričku Evelin

více

Tričko se zajímavým potiskem

Potisk otisk

Znáš 13. kapitolu listu Korinťanům? Můžeš si ji přečíst na našem novém potisku:)

více