Duben už má své výherkyně.)!

Ahoj IN!ačky.), letošní duben je opravdu IN! V sobotu krásné setkání čtenářek ve Žďáru nad Sázavou a dnes je na poště i spousta výherních balíčků z dubnových soutěží. Mrkněte na výherkyně:)!

duben titulka - soutěže

Správně odpověděl ten, kdo „vypátral”, (a to doslova, protože část obrázku byla skryta bublinou) že výsek z fotorománu je na obr. č. 19. Na lesk na rty se mohou těšit Eliška Holubcová - Poniklá, Markéta Adamcová – Hliníky, Anežka Kamrlová – Břestek a Anežka Buresová – Chrudim.

Dřevěný křížek vyhrává Markéta Vahovská – Přelouč, Marie Vašková – Perálec, Tereza Havelková – Horní Cerekev, Klára Poslušná – Příluka, Jana Vavrečková – Ostrava, Jana Drahošanová – Ostrava, Tereza Dománková – Komorovice, Adéla Předešlá – Uherčice, Ludmila Votavová – Tasovice, Martina Fojtíková – Val. Klobouky, Hana Holeňová – Vsetín, Ema Šprochová – Příbor a Marie Novotná – Mokrá. Pod souřadnicí Fp 4, 6 se skrývá tento text: Netrapte se žádnou starostí, ale v každé modlitbě a prosbě děkujte a předkládejte své žádosti Bohu.

Vyhrála a jede na CSM do Žďáru zadarmo Dominika Nováková – Jihlava. Odpověděla správně na otázku, kde a kdy se konala předchozí čtyři CSM: Velehrad -1993, Svatá Hora - 1999,  Žďár nadd Sázavou – 2002, Tábor – Klokoty - 2007.

Výherkyním gratuluji a všem přeji krásné jaro. Marie

 

Nepřehlédněte

Okno, do duše oko

okno cerny potisk

Nový potisk triček v našem e-shopu. 

Více informací zde

 

více

Tričko Evelin nyní v krajkovým potiskem

Evelin krajka na tyrkysovém

Nabízíme nový romantixký potisk na tyrkysovém tričku Evelin

více

Tričko se zajímavým potiskem

Potisk otisk

Znáš 13. kapitolu listu Korinťanům? Můžeš si ji přečíst na našem novém potisku:)

více