Vybrali jsme pro Vás

Začala konečně pořádná zima. Mm, je to paráda, přijít zmrzlá jak rampouch, usadit se doma někde do teplíčka a s horkým čajem nebo kakaem se začíst do fajn knížky. Zjistili jsme z ankety, že spousta z Vás to tak dělá:)... Vybrali jsme pár tipů na bezva počteníčko.

Holky čtou časopis IN!

Něco pro zasmání

Jezuita a františkán kouří dýmku (Bernard Peyrous, Marie-Ange Pompignoliová)

Publikace navazuje na knížku Potká jezuita františkána. O vtipy a humorné historky tu není nouze. Některé jsou převzaty z tradičních vyprávění nebo ze životopisů svatých, jiné jsou nově vymyšlené. Autoři vycházejí z přesvědčení, že radost a humor žijí ve svornosti.
(Karmelitánské nakladatelství)

Dobrodružství

Plus Minus Max (Jiří Macoun)

Osmák Max je strůjcem neuvěřitelných příhod pro dobrodružstvíchtivé kluky i holky od 11 let. Max se díky svému nadšení pro vědu a neobyčejné pokusy setkává s pro něj dosud neznámým světem fotbalu, odhaluje účinky záhadného povzbuzujícího nápoje a je živým důkazem, že doba velkých objevů (Maxovým přičiněním i katastrof) ještě zdaleka neskončila!
Vydavatel: Portál, s.r.o

K zamyšlení

Květiny pro duši (Bruno Ferrero)

Laskavé příběhy známého sběratele moudrostí a poučení mají tentokrát jako úvodní epizodu rozhovor mezi nadutým košatým dubem a tichou a skromnou růží. Nejnovější příběhy Bruna Ferrera znovu potěší...
Vydavatel: Portál, s.r.o.

Pro romantičky

Aucassin a Nicoletta

Půvabný francouzský román z 1. poloviny 13. století vypráví příběh o lásce hraběcího syna a krásné saracénské dívky... Dílo patří k pokladům starofrancouzské literatury. Nakladatelství: Primus

Když se ti nechce zrovna číst - DVD

Filip Neri (slovenský a italský dabing)

Filip Neri se postavil proti společnosti, která byla zahleděná do sebe. Ujímal se dětí z ulice. Skrze radost, hry a dobrou náladu odevzdával mládeži základní hodnoty života. Je patronem mládeže a humoru. Jeho neporušené tělo odpočíva v římské bazilice Chiesa Nuova.
Nakladatel: Lux communication

 

 

Nepřehlédněte

Okno, do duše oko

okno cerny potisk

Nový potisk triček v našem e-shopu. 

Více informací zde

 

více

Tričko Evelin nyní v krajkovým potiskem

Evelin krajka na tyrkysovém

Nabízíme nový romantixký potisk na tyrkysovém tričku Evelin

více

Tričko se zajímavým potiskem

Potisk otisk

Znáš 13. kapitolu listu Korinťanům? Můžeš si ji přečíst na našem novém potisku:)

více