Upoutávka na květnové číslo - Příběh Magdy

Magda si od malička ráda hrála. Bavily ji nejrůznější hlavolamy a šifry, ráda trénovala svůj postřeh a ráda vyhrávala. Často však neměla nad kým. Starší sourozenci měli jiné zájmy, spolužačky si Magdy moc nevšímaly a rodiče trávili spoustu času v práci. A tak jí nezbývalo, než si hrát sama.

zamilovaná holka u PC

Všechno se změnilo, když dostala k Vánocům svůj vlastní počítač. Brzy objevila počítačové on-line hry a doslova jim propadla. Najednou měla spoustu spoluhráčů, kteří byli ochotní si zahrát jedno nebo i více kol oblíbené hry. Magda byla nadšená. Sotva přišla ze školy, sedla si k počítači a začala hrát. Cítila se uvolněně, všechny starosti najednou zmizely. Několik hodin uběhlo jako voda. Rychle napsala úkoly. „Příště nebudu hrát tak dlouho, musím si tu uklidit,“ řekla si před spaním.

Tak to šlo den za dnem několik týdnů. Po nějaké době se ve škole přistihla, že vůbec netuší, co se v hodině probíralo. V sešitě neměla ani čárku. "Nejsi nemocná?" zeptala se spolužačka Verča. "Neviděla jsem tě ani o víkendu venku." "Ne, v pohodě," odbyla ji podrážděně. Copak jí mohla říct, že celou dobu musela myslet na to, jakou strategii použije v dalším kole hry, aby postoupila přes emeris18, svou hlavní soupeřku? Magdě se zatím nepodařilo ji porazit, ale dala si předsevzetí, že dnes nevstane od počítače, dokud nevyhraje...

Pokračování Magdina příběhu najdete v květnovém čísle časopisu IN! - dívčí svět.
http://www.info.in.cz/

Dále připravujeme

výsledky ankety "Naše idoly", pozvánky na zajímavé výstavy, nový způsob učení – zmapuj své myšlenky, velkou soutěž o kosmetiku Rimmel London a spoustu dalšího!
 

 

Nepřehlédněte

Okno, do duše oko

okno cerny potisk

Nový potisk triček v našem e-shopu. 

Více informací zde

 

více

Tričko Evelin nyní v krajkovým potiskem

Evelin krajka na tyrkysovém

Nabízíme nový romantixký potisk na tyrkysovém tričku Evelin

více

Tričko se zajímavým potiskem

Potisk otisk

Znáš 13. kapitolu listu Korinťanům? Můžeš si ji přečíst na našem novém potisku:)

více