Anotace listopadového čísla

Listopadové číslo časopisu IN! - dívčí svět je pestrobarevné jako čerstvě spadané listí. Přinášíme vám malou ochutnávku:

listopadová titulka

TÉMA: 2x pojem láska

Máte také pocit, že v dnešní době panuje v pojmech chození, manželství a láska, trochu zmatek? Společně se zamyslíme nad tím, o co v jednotlivých etapách jde a jak dobu známosti dobře prožít.

ZDRAVÍ: Smích – lék zdarma

Říká se, že ty nejlepší věci jsou v životě zadarmo. A smích je jednou z nich. Je nakažlivý, okouzlující, boří bariéry. Nabídneme vám deset důvodů, proč je dobré se smát.

ŠKOLA: Pomoc! Nestíhám!

Přijdete domů ze školy a nevíte, jestli se dřív učit na test z matiky nebo ze zeměpisu, vyrazit někam ven, pustit si oblíbenou hudbu nebo pohlídat mladší sourozence? Nemusíte se hned hroutit, vyzkoušejte naše tipy na to, jak si rozvrhnout čas.

VÍRA: Žijí, ale jinak a jinde

Snad každý z nás se už v životě setkal se smrtí. V listopadovém čísle si přečtete, k čemu vlastně je Památka věrných zemřelých a jak ji dobře prožít.

Kromě toho vám poradíme, jak si nově upravit pokojík, seznámíme vás se slovenským projektem GODZONE a italským hercem – parťákem Komisaře Rexe, odhalíme zajímavosti ze zvířecí říše, zeptáme se odborníků na intimní věci, nabídneme vám zajímavou soutěž a spoustu dalšího!

Naplno prožitý listopad vám přeje redakce.
 

 

Nepřehlédněte

Okno, do duše oko

okno cerny potisk

Nový potisk triček v našem e-shopu. 

Více informací zde

 

více

Tričko Evelin nyní v krajkovým potiskem

Evelin krajka na tyrkysovém

Nabízíme nový romantixký potisk na tyrkysovém tričku Evelin

více

Tričko se zajímavým potiskem

Potisk otisk

Znáš 13. kapitolu listu Korinťanům? Můžeš si ji přečíst na našem novém potisku:)

více