Justin Bieber – dívčí idol

Jméno Justina Biebera bylo ještě před dvěma lety úplně neznámé. Dnes má jeho šestnáctiletý nositel na kontě dvě alba a obdiv tisícovek fanoušků a fanynek na celém světě.

Justin Bieber

Začátky

Justin Drew Bieber se narodil 1. března 1994 v kanadském městě Stratfort. V dětství se naučil hrát na klavír, bicí, kytaru i trubku a ani zpěv mu nebyl cizí. Prvního hudebního úspěchu dosáhl už ve dvanácti letech, kdy se zúčastnil pěvecké soutěže ve svém rodném městě a získal druhé místo.

Vliv YouTube na kariéru

Aby mohli jeho příbuzní vidět Justinovy pokroky, začala jeho maminka natáčet Justinovy pěvecké výkony a tato videa umisťovala na server Youtube, což se mu stalo osudným. Rád interpretoval skladby svých oblíbených hvězd, jako jsou Usher, Stevie Wonder, Ne-Yo, Justin Timberlake nebo Michael Jackson. Když se na internetu objevila Justinem přezpívaná píseň With You od Chrise Browna, sám Brown mu zavolal, aby pochválil jeho skvělý výkon. A jakmile zazpíval samotnému Usherovi jeho písničku, rozhodlo se o uzavření smlouvy s Island Record a cesta ke slávě se otevřela!

Jeho tvorba

Jeho skladby jsou hlavně o holkách, ale nebojí se i vážnějších témat. Jeden song věnoval mimo jiné své dobré kamarádce, které měla vážný úraz (Never Let You Go), ale i otci (Where are you now) – jeho rodiče se rozvedli, napsal proto song o období, kdy s nimi táta nebyl.
V roce 2009 vydal své debutové album „My World”. Letos mu vyšla i druhá deska: „My World 2.0”. V Kanadě získal platinovou desku a v USA dokonce zlatou.

Justin v netradičních rolích

  • Už jako šestnáctiletý napsal své paměti, které měly vyjít v říjnu s názvem: „Justin Bieber: First Step 2 Forever: My Story”.
  • Letos na podzim vyjde komiks spisovatelky Tary Broeckel Ooten s názvem „Fame: Justin Bieber”; hlavní postavičkou je Justin.
  • Justin se chystá hrát v kriminálním seriálu.
  • Filmové studio Paramout Picture chce natočit film s Justinem v hlavní roli, premiéra by měla být v únoru roku 2011.

Marta (časopis IN!dívčí svět - listopad 2010)

 

 

Nepřehlédněte

Okno, do duše oko

okno cerny potisk

Nový potisk triček v našem e-shopu. 

Více informací zde

 

více

Tričko Evelin nyní v krajkovým potiskem

Evelin krajka na tyrkysovém

Nabízíme nový romantixký potisk na tyrkysovém tričku Evelin

více

Tričko se zajímavým potiskem

Potisk otisk

Znáš 13. kapitolu listu Korinťanům? Můžeš si ji přečíst na našem novém potisku:)

více