Jaké kapely můžu poslouchat?

Ahoj milá redakce
velmi se mi líbí ty hudební styly v časopise. Zkouším si hledat písničky od doporučených kapel. Chtěla bych vás poprosit, jestli by jste nemohli dát do některého čísla časopisu jména kapel, které by se neměli poslouchat , i z hip hopu. Protože jsem slyšela, že se něco nemá poslouchat. Tak abych to náhodou neposlouchala. Díky Peťula

 

Pohoda

Ahoj Peťulo,

co se týče kapel, který "by se měly nebo neměly poslouchat". Tak s tím ti neporadím. Ani si nemyslím, že by ti měl někdo něco zakazovat. Spíš jde o to, si občas přeložit nějaký text, abys věděla, o čem ta nebo jiná hudba je. No a pak si myslím velmi rychle obrázek uděláš - co poslouchat chceš a co ne.
Co se týče "neškodných kapel", tak ty najdeš třeba na www.gimel.cz (což je vydavatelství a distribuce, kde pracuju). My dovážíme hudbu přes křesťanské distribuční sítě, takže nabízíme v naprosté většině věřící interprety (i rap a hip-hop). Na druhou stranu těžko říct, které "světské" kapely jsou "škodlivé"... Na to holt musíme přicházet každý sám:). Pokud se chceš dovědět více o tomto tématu, doporučuji navštívit nějakou přednášku Pavla Šupola nebo Palo Poláčka:
http://hudba.signaly.cz/kontakt-o-nas

Měj se. Tomáš Polívka

 

Nepřehlédněte

Okno, do duše oko

okno cerny potisk

Nový potisk triček v našem e-shopu. 

Více informací zde

 

více

Tričko Evelin nyní v krajkovým potiskem

Evelin krajka na tyrkysovém

Nabízíme nový romantixký potisk na tyrkysovém tričku Evelin

více

Tričko se zajímavým potiskem

Potisk otisk

Znáš 13. kapitolu listu Korinťanům? Můžeš si ji přečíst na našem novém potisku:)

více