AWrádio – tradiční hodnoty v moderním kabátě

Internetové AWrádio letos oslaví osm let své existence a jako každý rok nabízí atraktivní změny ve vysílání. Pojďme se na ně mrknout:).

AW radio

Základním stavebním kamenem zůstane i nadále proud moderní duchovní hudby, který bude doplněn o tradiční i nové pořady. Relace jsou čerpány ze dvou zdrojů. Tím prvním je bohatý archiv AWrádia obsahující víc než šest set hodin převážně mluveného slova. Z tohoto archivu AWrádio nabídne deset pořadů. Tím druhým zdrojem je nově internetová televize HopeTV. Z jejího archivu budou převzaty tři pořady upravené do zvukové podoby. Každý všední den jsou ke slyšení dva „nové” pořady a víkend patří již tradičně k opakování jednotlivých relací.

Jaké pořady dostanou prostor ve vysílání AWrádio letos?

Pořady z produkce AWrádia: „Přišel, zemřel, zvítězil”, „Na hlubinu”, „Baré”, „Biblické príbehy”, „Bůh je, co s tím?”, „Dědeček”, „Hrdinovia a geniova”, „Cheri – zázrak z ulice”, „Kolotoč”, „Portréty”, „Požehnanou sobotu”

Pořady z produkce HopeTV: „Abrahámoviny”, „Bible pro dnešek”, „Přednášky”

Vysílání tvoří nejen pořady, ale zejména moderní (domácí i zahraniční) duchovní hudba. Ta bude ke slyšení i mimo klasické vysílání. Každý večer totiž dostane prostor takzvaná „žánrová hudba”. Jedná se o hodiny, v nichž se hraje výhradně jeden hudební styl (gospel, worship, rock), nebo určitý druh hudby (česko-slovenská a tzv. živá).

AWrádio nenabízí jen internetové vysílání, ale na své internetové stránce www.awradio.cz i pravidelné informace ze světa domácí i zahraniční křesťanské kultury. Čtenáře tak čeká spoustu tipů na hudební koncerty, soutěže nebo rozhovory se zajímavými interprety. Pokud chcete být s AWrádiem v neustálém kontaktu, k dispozici je i denně upravovaný facebookový profil.

AWrádio má i letos jasný cíl: představit tradiční křesťanské hodnoty v moderním kabátě.

AWrádio můžete poslouchat na www.awradio.cz .
Martin Žalud

 

Nepřehlédněte

Okno, do duše oko

okno cerny potisk

Nový potisk triček v našem e-shopu. 

Více informací zde

 

více

Tričko Evelin nyní v krajkovým potiskem

Evelin krajka na tyrkysovém

Nabízíme nový romantixký potisk na tyrkysovém tričku Evelin

více

Tričko se zajímavým potiskem

Potisk otisk

Znáš 13. kapitolu listu Korinťanům? Můžeš si ji přečíst na našem novém potisku:)

více