AWRÁDIO nově

Posloucháš ráda rádio? Máš přístup na internet? Líbí se ti křesťanská moderní hudba? Tak se nalaď na AWR. Od října navíc s novými pořady.

awr

Jedním z těch nových pořadů, který si můžete na AWrádiu pustit každý čtvrtek, je pořad Dany Turóciové a Martina Žaluda s názvem Duet. Nebojte, nepůjde o pěvecký duet, ale o duet názorů a postřehů na témata z každodenního života. Tak snad jim to bude společně ladit!

Nad Biblí se každý týden ve středu sejde u mikrofonu student teologie Jiří Kučera s kazateli. A jak název pořadu napovídá, budou společně otevírat Bibli a věnovat se jednotlivým biblickým textům.

Martin Pavlík je studentem židovského gymnázia v Praze a bude Vám pravidelně každé pondělí dělat společnost svou krásnou slovenštinou ve svém RádioBlogu. A jak už to s blogy bývá, jejich autor se zamýšlí nad tím, co prožil, čemu věří a nevěří, co se mu líbí a nelíbí - prostě nad tím, co se kolem nás děje.

AWrádio pro Vás chce také vysílat audiozáznam televizního pořadu Aleny Nowakové – Siesta, který se pravidelně vysílá na HopeTV.cz. Abyste mohli i Vy mít svou úterní siestu, bude se Vám Alena snažit zpříjemnit svou půlhodinku vysílání.

Portréty známých a zajímavých osobností zreprízujeme k poslechu každý čtvrtek. V rozhovorech se svými hosty budou pro Vás portréty vytvářet Alena Nowaková, Bedřich Jetelina a Martina Žaluda.

Vysílání AWrádia také obohatí tři načtené knihy z produkce AWRstudia. První z nich je Cheri zázrak z ulice. Tato oblíbená kniha popisuje složitý životní příběh Cheri Ann Petersové, jež se dokázala odpoutat od drogové minulosti a najít cestu směřující k Bohu. Další pořad je namluven podle publikace Zlaté ruky. Ta vypráví o životě Bena Carsona, a to od chudého dětství až po postavení věhlasného neurochirurga. Poslední pořad nese název Podivuhodné setkání a je věnován zajímavé životní cestě známého amerického řečníka Clifforda Goldsteina.

Mezi nejžádanější pořady stále patří rádionovela Dědeček odehrávající se v osmém patře jednoho pražského paneláku. Děj mapuje život obyčejné rodiny, jíž se jednoho dne naprosto změní život!

Ani letošní vysílací sezóna se neobejde bez příspěvků našeho partnera na Slovensku – Štúdia Nádej. Díky jejich přispění se můžeme zaposlouchat do pořadů Hrdinové a géniovia a pořadu věnovanému zejména mladším posluchačům – Biblické príbehy.
Pro všechny malé i velké děti se do vysílaní opět zařazuje také Kolotoč s Danou Turóciovou. Na kolotoči si poslechnete příběhy, písničky a zajímavosti ze světa dětí i dospělých.

Mezi další pořady, které jste již měli možnost na AWrádiu slyšet, patří například Čokoláda Alenky Nowakové, Z pastorova deníku nebo krátká zamyšlení Na hlubinu.

Těšit se mohou i příznivci pořadu Dvojblok, ve kterém si Martin Žalud a Daniel Srch zvali kazatele, aby získali odpovědi na své náboženské otázky. Jaké byly otázky a hlavně jaké byly odpovědi se dozvíte, když si v úterý Dvojblok pustíte.

K vysílání AWrádia patří i takzvané „žánrové hodiny”, v nichž vám nabídneme vždy hodinu čistě československé, živé, worshipové, gospelové nebo rockové muziky.

Přesný program AWrádia: www.awradio.cz.
Redakce AWrádia

 

Nepřehlédněte

Okno, do duše oko

okno cerny potisk

Nový potisk triček v našem e-shopu. 

Více informací zde

 

více

Tričko Evelin nyní v krajkovým potiskem

Evelin krajka na tyrkysovém

Nabízíme nový romantixký potisk na tyrkysovém tričku Evelin

více

Tričko se zajímavým potiskem

Potisk otisk

Znáš 13. kapitolu listu Korinťanům? Můžeš si ji přečíst na našem novém potisku:)

více