Za ovečkou do Třeboně!

Jsi fanynka Ovečky Shaun? Líbí se Ti animované filmy? Nemáš to daleko do Třeboně? Tak právě Tobě je určena následující pozvánka:

ovečka shaun

Mezinárodní festival animovaných filmů Třeboň připravil nejenom pro fanoušky legendárního seriálu Ovečka Shaun sedmihodinový filmový maraton, v rámci kterého promítne všech 60 epizod tohoto seriálu.

 

Animovaným filmům v rámci festivalu bude Třeboň patřit od středy 28. dubna do neděle 2. května 2010. Promítat se bude v pěti promítacích sálech a na Masarykově náměstí se budou konat večerní projekce. Milovníci animovaných celovečerních filmů se mohou těšit např. na Mary a Max, Astroboy, Číslo 9, Koralína a svět za tajemnými dveřmi, Příběh o Zoufálkovi, Vzhůru do oblak, Panika v městečku nebo Slepičí úlet. Výstavní sál pod věží a Zámecká galerie budou hostit doprovodný program festivalu, na nádvoří pivovaru bude stát festivalový stan pro konání koncertů atd.

 

Nejen pro děti budou během festivalu ve výstavním sále Pod věží připraveny Dílny animace, kde budou probíhat animační a výtvarné workshopy.


 

Více informací najdete na www.anifilm.cz

 

 

Nepřehlédněte

Okno, do duše oko

okno cerny potisk

Nový potisk triček v našem e-shopu. 

Více informací zde

 

více

Tričko Evelin nyní v krajkovým potiskem

Evelin krajka na tyrkysovém

Nabízíme nový romantixký potisk na tyrkysovém tričku Evelin

více

Tričko se zajímavým potiskem

Potisk otisk

Znáš 13. kapitolu listu Korinťanům? Můžeš si ji přečíst na našem novém potisku:)

více