Křesťanský magazín Za obzorem

Nový pravidelný magazín pro mládež Za obzorem začala vysílat od ledna 2010 Česká televize. Tvoří jej pražské adventistické studio AWR ve spolupráci s redakcí náboženského vysílání brněnského studia České televize.

Matouš Ruml uvádí Za obzorem

První z šestadvaceti dílů bude na programu ČT2 v neděli 3.1. od 10.15 hodin a jeho tématem je Krása. Opakování bude na ČT1 v sobotu 9.1. od 3.40 hodin. V podobných časech budou na těchto programech další díly.

Mottem nového křesťanského cyklu Za obzorem je „Nenabízíme hotová řešení, nabízíme alternativu”

Průvodci pořadem jsou herec a moderátor Matouš Ruml s kazatelem a hudebníkem Jindřichem Černohorským. V prvním dílu zahájí Matouš svoji pouť za významem vlastností a předmětů, které ovlivňují náš život. Krása – lákavá, obdivovaná, žádaná, ale i nenáviděná, zpochybňovaná, nedosažitelná. Co znamená a co vlastně představuje „krása“? Matouš se bude ptát. Kulturisty, bývalé modelky, která se stala farářkou, kazatele.

Dalšími tématy budou například Vztahy, Minulost, Hra, Krize nebo Hvězda. Témata vždy představí ti, kterých se nějakým způsobem dotýká. Diváci se tak seznámí s názory freestylového motokrosaře Petra Piláta na adrenalinové sporty, astrofyzika Jiřího Grygara na astrologii nebo houslisty Jaroslava Svěceného na tradici. Řada reportáží byla natáčena v neobvyklých a zajímavých prostředích. Jednotlivé epizody také obsahují hudební videoklipy současných interpretů, ve kterých lze vždy najít i něco víc, než pouhou hezkou melodii a zajímavé zpracování. Každý díl uzavírá netradiční biblický pohled.

Magazín Za obzorem uvádí od 3. ledna 2010 každou neděli v 10,10 hod Česká televize na svém druhém programu a po odvysílání bude k dispozici na internetové stránce.

 

 

Více se dozvíte na: www.zaobzorem.cz

 

Nepřehlédněte

Okno, do duše oko

okno cerny potisk

Nový potisk triček v našem e-shopu. 

Více informací zde

 

více

Tričko Evelin nyní v krajkovým potiskem

Evelin krajka na tyrkysovém

Nabízíme nový romantixký potisk na tyrkysovém tričku Evelin

více

Tričko se zajímavým potiskem

Potisk otisk

Znáš 13. kapitolu listu Korinťanům? Můžeš si ji přečíst na našem novém potisku:)

více