Soutěž Nová tvář festivalu VOX 011 zná své dva finalisty

Pořadatelé festivalu VOX 011 i letos vyhlásili soutěž, ve které příznivci křesťanské hudby mohli pomocí SMS zpráv hlasovat pro kapely, které dosud na tomto festivalu nevystoupily.

Hlasování probíhalo od 1. října do 12. listopadu 2011, soutěžilo celkem čtrnáct interpretů z Čech, Moravy a Slovenska, pro které hlasovalo více než tisíc lidí.

 

Festival VOX 2011

A jak to dopadlo?

Na prvním místě se s celkovým počtem 281 hlasů umístila kapela Song inThe Night (SK). Druhé místo (275 hlasů) patří skupině By Faith (CZ) a na třetím místě s 271 hlasy je skupina Elementum (CZ). Kapely na prvním a druhém místě zahájí půlhodinovými sety letošní ročník festivalu VOX. O absolutním vítězi soutěže rozhodne publikum přímo v průběhu festivalu a vítěz získává možnost vystoupit na příštím ročníku se svým programem ve stejné délce jako ostatní kapely. Z loňské soutěže takto postoupila kapela Eliata.

Předprodej vstupenek

Vstupenky na festival lze pořídit za zvýhodněnou cenu 200 Kč, a to buď do 21. 11. po internetu nebo do 25. 11. na několika prodejních místech v Praze. Podrobnosti jsou uvedeny na internetových stránkách festivalu www.vox.signaly.cz.

Ubytování

Pořadatelé festivalu nabízejí mimopražským návštěvníkům jednoduché a levné ubytování se snídaní v Praze - Kunraticích, které je nutné si zarezervovat přes formulář na webu festivalu do 25. 11. nebo vyčerpání kapacity místa.

Více o festivalu

VOX 011 chce přinést průřez tím nejlepším z tvorby hudebních skupin reflektujících poselství evangelia. Volně navazuje na deset ročníků festivalu Vox Clamantis, který se v 90. letech stal známou, kvalitní a žánrově pestrou přehlídkou domácích i zahraničních účinkujících. Hudba prezentovaná na VOXu by měla být vyjádřením svobody uměleckého projevu bez hranic konfesí.

Na co se můžete těšit?

Festival bude i letos žánrově pestrý, v rozmezí od rocku přes pop a hardcore až po worship; představí se české kapely MICHAEL, NOVÉ MĚCHY, RUNAWAY MY SON a ELIATA, ze Slovenska dorazí SIMONA MARTAUSOVÁ a kapela eSPé. Slovem provází stejně jako v loňském roce Petr Húšť.

Akci pořádá Arcidiecézní centrum pro mládež, Sdruženi Pyramida a hudební vydavatelství Rosa za podpory Společnosti pro duchovní hudbu a Psalteria, o. s. Maranatha, Nadace Život umělce a Ministerstva kultury.

Benefiční výtěžek bude věnován středisku Naděje v Praze.

Osmý ročník festivalu se koná v sobotu 26. 11. 2011 od 14 do 22 hodin, v prostorách Pastoračního střediska, Praha 6, Kolejní 4 (metro A – Dejvická).

Více informací najdete na oficiálním webu festivalu www.vox.signaly.cz.

Lucie Haschková
koordinátorka příprav festivalu
 

 

Nepřehlédněte

Okno, do duše oko

okno cerny potisk

Nový potisk triček v našem e-shopu. 

Více informací zde

 

více

Tričko Evelin nyní v krajkovým potiskem

Evelin krajka na tyrkysovém

Nabízíme nový romantixký potisk na tyrkysovém tričku Evelin

více

Tričko se zajímavým potiskem

Potisk otisk

Znáš 13. kapitolu listu Korinťanům? Můžeš si ji přečíst na našem novém potisku:)

více