Hudební festival VOX 009

Chceš vyhrát vstupenku na tento žánrově pestrý festival? Potom dočti až do konce:)...Každá z Vás si může najít  to své - od folku, rocku, popu a gospelu, přes underground a rap až po worship; představí se písničkář CAINE, dále po loňském velkém úspěchu znovu GOSPEL LIMITED, kapely R.E.J., PROJEVY RADOSTI a RUNAWAY MY SON, zpěvačka MARKÉTA LIŠKOVÁ se skupinou, rapper ADREM a 2AKO1 a němečtí WAITING FOR STEVE....

plakát VOX

 Akci pořádá Arcidiecézní centrum pro mládež, Sdruženi Pyramida a hudební vydavatelství Rosa, za podpory MČ Prahy 6, Společnosti pro duchovní hudbu a Psalteria. 

Šestý ročník festivalu se koná v sobotu 24. 10. 2009 od 14 do 22 hodin, v prostorách Pastoračního střediska sv. Vojtěcha, Praha 6, Kolejní 4 (metro A – Dejvická).

Vstupné 250 Kč (v předprodeji na webu do 19. října za 200 Kč), děti 6 – 12 let 60 Kč, držitelé průkazů ZTP a ZTP/P mají vstup zdarma.

A teď naše soutěžní otázka:  Na co bude věnován výtěžek festivalu?

Správnou odpověď nám pošlete do 18.10.2009 na adresu: redakce@in.cz. Jeden vylosovaný šťastlivec dostane na tento bezva festival 2 lístky  zdarma!

Více na: www.vox.signaly.cz.

 

Nepřehlédněte

Okno, do duše oko

okno cerny potisk

Nový potisk triček v našem e-shopu. 

Více informací zde

 

více

Tričko Evelin nyní v krajkovým potiskem

Evelin krajka na tyrkysovém

Nabízíme nový romantixký potisk na tyrkysovém tričku Evelin

více

Tričko se zajímavým potiskem

Potisk otisk

Znáš 13. kapitolu listu Korinťanům? Můžeš si ji přečíst na našem novém potisku:)

více