Panenky UNICEF - adoptuj panenku a zachráníš dítě!

Jedna panenka se prodává za 600Kč. Tato suma přesně odpovídá ceně očkování jednoho dítěte proti šesti smrtelným dětským chorobám (spalničky, záškrt, černý kašel, tetanus, tuberkulóza, dětská obrna).

malý domorodec z Tanzanie

Dětský fond OSN – UNICEF

je největší světovou organizací, která se zabývá ochranou a zlepšováním životních podmínek dětí a podporou jejich všestranného rozvoje. Cílem projektu „Adoptuj panenku a zachráníš dítě“ je získat finanční prostředky pro celosvětovou očkovací kampaň UNICEF, a to za použití symbolu, který znají všechny děti na světě – panenky.

Kde je možné panenky z projektu „Adoptuj panenku a zachráníš dítě“ zakoupit/adoptovat?

  • Prostřednictvím internetové adopce UNICEF ČR na www.unicef.cz
  • Celoročně v pražské prodejně UNICEF (v sídle Českého výboru pro UNICEF, Dům OSN, Praha 5, nám. Kinských 6)
  • V rámci celorepublikové podzimní kampaně k adopci panenek na dalších prodejních místech v ČR, např. od 1. 11. do 23. 12. 2012 v obchodních domech IKEA v Praze (Černý Most), Brně a Ostravě
  • Na dalších místech v ČR, jejichž seznam je k dispozici na www.unicef.cz
  • Účastí na benefiční aukci panenek známých osobností a módních designérů (vyvolávací cena 3000 Kč postačující k proočkování 5 dětí)

11. benefiční aukce panenek předních módních návrhářů a známých osobností pro UNICEF se bude konat v úterý 26. listopadu od 19.00 hod. v Českém muzeu hudby v Praze 1, Karmelitská 2/4.

Víte, že:

UNICEF rozvíjí očkovací programy ve více než 150 zemích, kde trvale působí – celosvětově poskytuje 50 % z celkového množství očkovacích látek. Prostřednictvím očkovacích programů UNICEF je tak každým rokem ve světě očkováno více než 100 milionů dětí. K 23,5 milionům dětí se však očkování stále ještě nedostává (z důvodu nedostatku očkovacích látek, nedostatečného vybavení zdravotních center nebo nedostatečné informovanosti rodičů). Na nemoci, proti kterým existuje očkování, stále ještě ve světě umírá téměř 1,5 milionu dětí ročně.

Veškeré informace o organizaci UNICEF najdete na internetových stránkách www.unicef.cz .

 

Nepřehlédněte

Okno, do duše oko

okno cerny potisk

Nový potisk triček v našem e-shopu. 

Více informací zde

 

více

Tričko Evelin nyní v krajkovým potiskem

Evelin krajka na tyrkysovém

Nabízíme nový romantixký potisk na tyrkysovém tričku Evelin

více

Tričko se zajímavým potiskem

Potisk otisk

Znáš 13. kapitolu listu Korinťanům? Můžeš si ji přečíst na našem novém potisku:)

více