Apríííííl:)

Aprílové zprávy, aprílové zprávy, aprílové zprávy, aprílové zprávy, aprílové zprávy, aprílové zprávy, aprílové zprávy, aprílové zprávy, aprílové zprávy, aprílové zprávy, aprílové zprávy, Aprílové zprávy, aprílové zprávy, aprílové zprávy, aprílové zprávy, aprílové zprávy, aprílové zprávy, aprílové zprávy, aprílové zprávy, aprílové zprávy, aprílové zprávy!?!

ovečka shaun

Kulturista

Podnikatel, kulturista, herec, školák – tak tohle všechno zvládá patnáctiletý kluk a ještě si najde čas na to, aby odpovídal na dotazy na své stránce pro mezinárodní fanoušky. Richard Sandrak má přezdívku „Malý Herkules“ a je nejsilnější chlapec na světě. Např. v osmi letech dokázal zvednout závaží vážící 105 kg. Pravidelně se objevuje v amerických i celosvětových televizních pořadech.

Čteš návody k použití?

Pokud ne, o hodně přicházíš. Například v návodu jisté firmy vyrábějící pračky je psáno, že lidi do pračky nepatří. Proč je to v návodu? Některá podobná firma již dříve měla problém se zákonem, když ji žalovali rodiče dětí, které si vlezly do pračky, kterou pak někdo spustil. Na toto nebezpečí je nikdo neupozornil, ani v návodu. Co z toho plyne? Používej hlavu!

Čokoláda pro zdravé zuby!

Potraviny, které obsahují velké množství cukru, dokážou v našich ústech udělat pěknou paseku. Čokoláda je ovšem něco zcela jiného. Protože se pomocí slin rozkládá velmi rychle, je v kontaktu se zuby jen krátkou dobu a navíc kakao obsahuje fluor, který je důležitý pro zdravé zuby. Zkrátka budeme jíst čokoládu a nebudeme muset k zubaři:). 

Vatikán v Africe

Z Pobřeží Slonoviny je to do Vatikánu přece jenom trochu z ruky. Cestování je drahé a pro běžného Afričana je Řím asi hotový babylon. Ovšem Afričané to nevzdali, a když se nemohou jet podívat na Vatikán do Říma, postavili si kopii baziliky sv. Petra doma, ovšem mnohem větší, největší na světě (např. kopule je 158 m vysoká). Obrovský chrám zasvěcený Panně Marii pojme až 5000 osob a dalších 200 000 se jich vejde přede dveře.

Líčení

Kvůli líčení před svatbou na tebe může být podána i stížnost. Alespoň tak to kdysi dávno řešil jeden řecký historik, který podal stížnost na svou manželku. Ta ho prý oklamala, protože se před svatbou stále líčila a on tak neznal její pravou podobu. Ukaž se proto svému vyvolenému alespoň někdy nenalíčená, ať po svatbě nemáš nepříjemnosti. 

Reklama

Buď krásná! Dosáhni krásné pokožky pomocí směsi z mozku prasat, krokodýlích střev a čerstvé vlčí krve! Tvé rty budou výrazné díky usazenině z červeného vína a rtuťnaté barvy! Tak by mohly vypadat reklamní upoutávky na kosmetiku v starověku. Není lepší líčit se v 21. století?

Slavné předpovědi

  • Telefon má příliš mnoho nedostatků na to, aby mohl být považován za seriózní komunikační prostředek. Americká telegrafická společnost Western Union, 1876
  • Vše, co mohlo být vynalezeno, už vynalezeno bylo. Charles H. Duell, Americký patentový úřad 1899
  • Letadla, která jsou těžší než vzduch, jsou nesmysl. Fyzik lord Kelvin, 1899
  • Automobil prakticky dosáhl vrcholu svého vývoje. Časopis Scientific American, 1909
  • Ten virus je neškodný mazlíček. Peter Duesberg, molekulární biolog na univerzitě v Berkley, v roce 1988 popisoval vir HIV
  • Člověk v roce 2000 sedí ve své studovně. Na loktu má šálek syntetické kávy, v ruce drží dopis doručený raketou. Venkovní slunce jasně září díky ovladači počasí. V pozadí hraje rádio exotickou hudbu ze vzdálených zemí přenášenou satelity. Časopis Newsweek, 1959
  • I když je televize technicky a teoreticky použitelná, komerčně a finančně se neuplatní. Vynálezce Lee DeForest
  • Do 25 let budou motorová vozidla zapomenuta. Sir Philip Gibbs, 1928
  • Je úplně jedno, co dělá. Stejně nikdy ničeho nedosáhne. Sdělení učitele otci Alberta Einsteina v roce 1895
  • Nevidím žádný důvod, proč by lidé chtěli mít doma počítač. Ken Olson, prezident a zakladatel Digital Equipment Corporation, 1977

Zdá se ti to všechno jako hloupý aprílový žert? Vtip je tentokrát schovaný někde jinde všechno je to pravda! :-)))

redakce   (časopis IN!dívčí svět - duben 2009)

 

 

Nepřehlédněte

Okno, do duše oko

okno cerny potisk

Nový potisk triček v našem e-shopu. 

Více informací zde

 

více

Tričko Evelin nyní v krajkovým potiskem

Evelin krajka na tyrkysovém

Nabízíme nový romantixký potisk na tyrkysovém tričku Evelin

více

Tričko se zajímavým potiskem

Potisk otisk

Znáš 13. kapitolu listu Korinťanům? Můžeš si ji přečíst na našem novém potisku:)

více