„Šťastné tričko” - 10 slov pro šťastný život.

V listopadovém čísle jste možná už objevili tip na výborný kup  v našem e-shopu - na šťastné tričko:). Co to vlastně je a co to znamená?

tričko „šťastný život”

VŮLE

Nejsi oběť svého života! Přestaň lpět na pesimistických myšlenkách! Přiznej si své chyby. Neříkej situacím ve tvém životě: „asi- snad- možná” ale „ano-ano, ne-ne.” A když něco zkazíš, začni v klidu znova.

VÍRA

Jen naše nedůvěra dělá věci nemožnými. Už jen víra velká jako hořčičné semínko dokáže přenášet hory :). Posiluj ji denně pár minutami čtení z evangelia a skutky lásky k lidem okolo. Nikdy si nemysli, že Bůh neposlouchá. Dnes nechápeš, zítra poznáš :).

MODLITBA

Přetváří náš život skrze mysl: odkážeme vidět problémy v jiném světle. Vůli, která se v modlitbě stává chápavou. Cit, který přináší radost, pokoj,emoce. Paměť, která si vybaví poklady duše.

PŘÍTOMNOST

Co bylo, už není. Co bude, ještě není. Jediná cesta životem je přítomnost. Neutíkej od ní ani vzpomínáním, ani sněním o budoucnosti. Žij teď!

ODPUŠTĚNÍ

Odpustit ne to, co mi udělali, ale tomu, kdo mi ublížil. Nečekat na omluvu. Předtím, než Ježíš řekl „Otče odpusť jim …” neslyšel žádné: „Promiň.” Odpuštění tě povede od strachu ke svobodě.

PROCITNUTÍ

Nebraň se ničemu v životě, bolesti ani radosti. Přijmi všechno, protože význam události není jen v tom co vidíš. S Boží pomocí to můžeš proměnit v radost pro sebe i druhé.

SVOBODA

Štěstí netkví v dosažení toho, co bychom chtěli, ale v ocenění toho, co už máme. Nesuď druhé. Často se nevyznáš ani sám v sobě, natož v ostatních. Svoboda se rodí ze schopnosti milovat a s ní i roste.

VDĚČNOST

Vděčnost uzdravuje duši i tělo. Kdykoli začneš po něčem toužit, vzpomeň na to, si co už máš a buď za to vděčná. Děkuj Bohu i za těžké zkoušky, protože bez nich bys na něj možná zapomněla :).

SLOVO

Na počátku bylo Slovo. Slova tvoří skutečnost, kterou prožíváme. Slova dokáží zranit i uzdravovat. Používejme ta láskyplná, utěšující a dodávající odvahu.

ČIN

Až teprve, když se myšlenka promění v čin, má moc měnit život. Měj ostatní ráda takové, jací jsou, a sebe taky :)..

Když se ti alespoň trochu podaří žít jedno ze slov, vybarvi si na tričku hvězdičku (protože se v tvém životě něco rozsvítilo) nebo kanárka ( protože si můžeš svobodně zazpívat ). Budeš mít stále před očima své duchovní pokroky a cíle:)…Držíme ti palce! IN!

 

Nepřehlédněte

Okno, do duše oko

okno cerny potisk

Nový potisk triček v našem e-shopu. 

Více informací zde

 

více

Tričko Evelin nyní v krajkovým potiskem

Evelin krajka na tyrkysovém

Nabízíme nový romantixký potisk na tyrkysovém tričku Evelin

více

Tričko se zajímavým potiskem

Potisk otisk

Znáš 13. kapitolu listu Korinťanům? Můžeš si ji přečíst na našem novém potisku:)

více