Taneční trapas

Taneční se pomalu ale jistě blížily ke konci. Pospíchala jsem na závěrečnou asi půlky děcek z naší třídy, abych si to omrkla zítra na tu svou. Venku byla už kvalitní prosincová kosa a v měšťáku nebude čas se převlíkat, tak jsem vyrazila z domova rovnou v sukni a silonkách.

 

Hned jak jsem byla na místě, zamířila jsem nejdřív na záchod, abych si sundala silonky, protože když není stav nejnutnější na sobě je nemám. V narvaném sále nebyla o zábavu nouze, tancovali jsme, blbli se třídou...a najednou už bylo čtvrt na jedenáct a já musela na autobus. Nechtělo se mi, tak jsem ještě 5 minut zůstala a pak hybaj do šatny a na nádraží.

Když jsem ale sbíhala ze schodů, mihla se mi hlavou letmá vzpomínka na silonky...ne, musím si je oblíct, jinak umrznu... Vyzvedla sem si bundu a sedla si do takové postranní uličky vedle šatny. Chvatně jsem si navlekla silonky těsně nad kolena (pod sukni). Začala jsem se rozhlížet, kdy se nikdo nebude dívat a přijde vhodný okamžik natáhnout si je až tam, kam patří.

Jak sem se tak rozhlížela, vyklonil se na mě nějaký kluk a začal se usmívat. Ale nee, pískám v duchu. Pak se k němu přidal další. Mají pusy od ucha k uchu a jdou ke mě.
"Já tě asi znám, já už sem tě tu viděl, netancuješ ty náhodou s.." začal povídat.

Moc se nevěnuju tomu co říká, v mysli mě stresujou moje silonky u kolen.
"Jojo,to sem já", špitnu.

A chlapec se mi začal představovat. Ani si to jméno nepamatuju, podala jsem mu ruku a jako největší nevychovanec jsem zůstala sedět jak pecka, aby mi náhodou něco nesjelo ke kotníkům. Když se mí dva noví kamarádi konečně rozhodli k odchodu, potáhla jsem siloky ještě o pár centimetrů a vystřelila z budovy, protože do odjezdu autobusu zbývalo 5 minut a tak jsem celou cestu běžela a postupně si povytahovala silonky a smála jsem se a bylo mi z toho teplo :-).

 

Nepřehlédněte

Okno, do duše oko

okno cerny potisk

Nový potisk triček v našem e-shopu. 

Více informací zde

 

více

Tričko Evelin nyní v krajkovým potiskem

Evelin krajka na tyrkysovém

Nabízíme nový romantixký potisk na tyrkysovém tričku Evelin

více

Tričko se zajímavým potiskem

Potisk otisk

Znáš 13. kapitolu listu Korinťanům? Můžeš si ji přečíst na našem novém potisku:)

více