Pro všechny nešťastně zamilované

Tento příběh jsem skutečně prožila a chtěla bych se s Vámi o něj podělit, protože byste měli vědět, jaké velké činy Bůh koná. Takže abych to neprotahovala, jednoduše jsem se strááášně zamilovala…

Ten kluk byl milej, hezkej (to hlavně :), znala jsem ho už od sedmi let a vždycky jsme byli kamarádi. Ale já jsem najednou cítila, že už to není jen kamarádství a kvůli tomu jsem viděla jeden velký problém: neměla jsem na něj ani číslo ani adresu a vídala jsem ho jen o prázdninách na letním táboře. Hlodalo to ve mně zevnitř a postupně mě to "rozežíralo"… - a já nemohla myslet na nic jiného.

Pak se mi do ruky dostala knížka "S nikým nechodím a nejsem cvok!" (Josue Harris). Psalo se tam, že každému, s kým chodíme dáváme kousek svého srdce. To znamená, že když budu chodit třeba se dvěma kluky, dám každému z nich kus svého srdce a nebudu ho mít úplné pro toho pravého, kterého si jednou vezmu. Řekla jsem si, že to platí jen pro ty, kteří s někým chodí a ne pro mě, protože já byla jen zamilovaná. Pak mi to ale došlo! Došlo mi, že tím jak na něj stále myslím a jak ho moc miluji, mu vlastně taky dávám kus srdce i když on o tom nemá ani ponětí. A to mi přišlo jako mnohem závažnější problém než to, že na něj nemám číslo!

V Boha jsem začala věřit, když mi byly asi tři roky a moji rodiče mě vždycky vedli k tomu, abych s každým problémem šla za Ježíšem a poprosila Ho o pomoc. Žádné lepší řešení jsem nenacházela a proto jsem začala Boha prosit, abych toho dotyčného už nemilovala a zachovala si celé srdce pro toho pravého. Ale přitom jsem se bála, že to už nikdy nebude jako dřív. Že už nebudeme takoví kamarádi a já se na něj nebudu moci ani podívat. Proto jsem taky prosila, abych až ho přestanu milovat, tak abychom byli pořád dobří kamarádi.

A věř mi, že Bůh je skutečně všemohoucí a úžasný, protože jsem přibližně za necelý měsíc cítila, jak mne zamilovanost postupně opouští. A když si teď někdy na toho dotyčného vzpomenu, cítím ho jako svého nejlepšího kamaráda a skoro jako svého bratra, se kterým si moc rozumím. A když se vidíme, je to vždy hrozná sranda a já ho mám moc ráda. Takže jestli máš podobné trápení a patříš Bohu, určitě zkus můj recept a pros Boha o pomoc. A On Ti pomůže! Bára

 

Nepřehlédněte

Okno, do duše oko

okno cerny potisk

Nový potisk triček v našem e-shopu. 

Více informací zde

 

více

Tričko Evelin nyní v krajkovým potiskem

Evelin krajka na tyrkysovém

Nabízíme nový romantixký potisk na tyrkysovém tričku Evelin

více

Tričko se zajímavým potiskem

Potisk otisk

Znáš 13. kapitolu listu Korinťanům? Můžeš si ji přečíst na našem novém potisku:)

více