Pavouček

V dubnovém INu! jste si mohli přečíst o pavoučkovi,..no on je tam vyfocený spíš pořádný pavoučisko chlupatý:)). A hned na druhý den nám přišel do redakce vzkaz. Je tak krásný, že nám bylo líto nechat si ho jen pro sebe. Tak tady je:).

Pavouk

Ahojky redakce :o)

Řekla jsem si, že vám prostě MUSÍM napsat a pochlubit se mým zážitkem... V pondělí jsem v poštovní schránce našla nový IN! a řekal jsem si, že se musím naučit trpělivosti... tak jsem IN! položila na postel a věnovala se odpoledne jinému programu... Jestli to vydržím - vědět, že na mě IN! čeká a já, závislačka, si v něm nemůžu počíst... Tak jsem se rozhodla, že si jej přečtu v úterý ve škole pod lavicí :o)
Jenže moje trpělivost zklamala, hned večer jsem se na časopis vrhla s rozhodnutím, že dokud neusnu, časopis nepustím z rukou... Jelikož brácha seděl u počítače a hrál jakousi hru, v pokoji se svítilo a já jsem mohla nerušeně číst. Jenže potom se brácha rozhodl, že půjde spát, a tak se muselo zhasnout... Tak jsem ležela na posteli, svítila si na písmenka mobilem, ... No a jak je známo, mobil svítí málo, osvětloval mi jen malinký kousek stránky... To už jsem se pomalu pročetla až k posledním stránkám, kde jsem si nejprve přečetla informace o setkání IN!aček a potom jsem otočila na druhou stranu.

Dole KÁMOŠKY, to si přečtu zítra, říkala jsem si... Nahoře - pomalu čtu:"Fuj.." co tam asi bude napsáno? Únava na mě doléhala a já už jsem špatně viděla... Tak jsem si na titulek pořádně posvítila mobilem zblízka... A v tu chvíli jsem tam zahlédla chlupatou nožičku a o okamžik později fotku pavouka!!! Tak hrozně jsem se lekla, časopis letěl na jednu, mobil kamsi na druhou stranu postele...

No fuuuj, já jsem se tak lekla! :-D. Celá já a moje arachnofobie... :-D :-D :-D. Majuskaaa

 

Nepřehlédněte

Okno, do duše oko

okno cerny potisk

Nový potisk triček v našem e-shopu. 

Více informací zde

 

více

Tričko Evelin nyní v krajkovým potiskem

Evelin krajka na tyrkysovém

Nabízíme nový romantixký potisk na tyrkysovém tričku Evelin

více

Tričko se zajímavým potiskem

Potisk otisk

Znáš 13. kapitolu listu Korinťanům? Můžeš si ji přečíst na našem novém potisku:)

více