Slabůstky televizních zvířecích hrdinů

Na zoubek jsme posvítili známým pohádkovým a seriálovým hvězdám a hvězdičkám. Víme, že se těší značné popularitě i přes své stinné stránky. K tomu, aby je lidé milovali, nepotřebují být dokonalí.

Mach a Šebestová

Neodbytný oslík

Taky milujete, když na výšlapu za vámi stále někdo opakuje: „Kdy už tam budem?” Nevýrazný, šedý, téměř tuctový osel je společníkem obrovského zlobra Shreka. Oblíbeným se stal hlavně kvůli své upovídanosti, která rozesmává celý svět. Není situace, kterou by neokomentoval, zvíře, které by nepozdravil, myšlenka, kterou by rázem nevěděli všichni. Shrekovi bývá vždy nablízku, proto byste těžko hledali podobně oddaného a milujícího kamaráda!

Hladový komisař

Díky Rexovi se podařilo vypátrat mnoho zločinců a objasnit nemálo zdánlivě neřešitelných případů. Svým pružným tělem se neohroženě vydává vstříc jakémukoli nebezpečí: skáče přes překážky, nezná žádné mantinely. Ale v mnoha dílech jsme mohli zpozorovat jeho smutnou neřest: často odcizuje svému lidskému kamarádovi svačinu. Někdy tajně, to když nechce být hned prohlédnut, jindy okatě, protože ho zřejmě víc než pohledy ostatních trápí vlastní prázdný žaludek. Svou kořist rychle zkonzumuje a tváří se jakoby nic. Toto chování nepatří mezi nejvybranější, ale možná ho trochu přehluší Rexův zápal pro „věci zákona”. Jestlipak baští svačiny i filmovému štábu? :)

Obtloustlý kocour

Garfieldovi nedělá nejmenší vrásky, že nechytá myši a neběhá za kočkami jako každý obyčejný kocour. A není se čemu divit, vždyť jeho oblíbené místo je gauč, oblíbenou aktivitou je jedení lasaní. Je maximálně spokojený, když má misku s jídlem rovnou pod nosem. V důsledku své povahy trpí mírnou nadváhou, takže se stěží vyškrábe na pohodlné křeslo. Ale na druhou stranu – svého majitele Johnyho bezmezně miluje, a občas je dokonce ochoten se se zapřením všech sil něčeho vzdát. K Johnyho partnerce je však kritický a jeví se tak jako přepjatě žárlivý. Přesto 9 z 10 koček má zájem o schůzku s tímto upřímným a svérázným kocourem :).

Klevetivá sojka

Kariéra sojky probíhá po Krakonošově boku. Pokud si vládce našich velehor potřebuje občas odpočinout, může to bezstarostně udělat, protože sojka ho v případě hrozícího nebezpečí vždy upozorní. Krakonoš je trochu zastaralý a nezná mobil ani internet, takže sojka mu slouží jako nejrychlejší a nejdostupnější zdroj informací, přinášejíc zprávy z domova i ze sousedství. Musíme však přiznat, že kvůli sojčinu vysokému hlásku Krakonošovy uši už nějakou dobu trpí. Vždyť kdo by taky vydržel nepřetržité pí-pí-pí:).

Nevšední kosatka

Willy se může pyšnit jak krásnou černobílou pokožkou, tak i milými tmavými kukadly. Je bohužel prostorově výraznější, a proto se nevejde do své menší nádrže. Chce se dostat z nevyhovujícího vězení pryč, ale nikdo ho nechápe, protože k jeho slabým stránkám bezesporu patří neznalost cizích jazyků. Řeči osamělé kosatky porozumí jen sirotek Jesse, který objeví Willyho přednost – hudební cit.
Jesse použije zvuku své harmoniky k tomu, aby se s Willym domluvil a pomohl mu na svobodu. Díky němu se jedinečná kosatka může i přes své maxirozměry pohodlně pohybovat v takřka neomezeném oceánu.

Neposedné psisko

Jonatán je rarita mezi zvířaty svého druhu. Nehraje si se svými zvířecími vrstevníky, ale přátelství hledá u dvou dětí: veselé Šebestové a brýlatého Macha. S nimi často ráno běhá ke škole a odpoledne je nezapomene přivítat na cestě domů. Nutno dodat, že je ale nestálý ke své paničce, paní Kadrnožkové. Je otázka, komu dopřává víc čerstvého vzduchu a pohybu? Jestli sobě, když je s dětskými kamarády, nebo paní Kadrnožkové, když ho venku hledá? :)

Kristýna (časopis IN!dívčí svět - duben 201
 

 

Nepřehlédněte

Okno, do duše oko

okno cerny potisk

Nový potisk triček v našem e-shopu. 

Více informací zde

 

více

Tričko Evelin nyní v krajkovým potiskem

Evelin krajka na tyrkysovém

Nabízíme nový romantixký potisk na tyrkysovém tričku Evelin

více

Tričko se zajímavým potiskem

Potisk otisk

Znáš 13. kapitolu listu Korinťanům? Můžeš si ji přečíst na našem novém potisku:)

více