Kdo si hraje nezlobí...

Paráda. Konečně napadl sníh. Někde víc, někde míň, ale hlavně, že je. Našli jsme pro Vás bezva hru, která je do sněhu jako dělaná. Potom taky jednu do teplíčka, a jako bonus dokonce dvě počítačové:)...

citróny s pomeranči a limetkami

Na sněhu (dá se použít i jindy, místo sněhu poslouží provázek)

Čára

Hra pro 2 družstva. Ve sněhu si vyšlapete asi 10 metrovou čáru a uprostřed výrazně označíte, např batohem, barevnou šálou... Každé družstvo stojí na jedné straně vyšlapané čáry. To družstvo, které začíná, vybere jednoho svého hráče. Ten se postaví na začátek čáry a skočí SNOŽMO po čáře co nejdál směrem k soupeři. Na místo kam doskočil, se postaví protihráč a opět skočí SNOŽMO po čáře, ale opačně, tzn. zpět k soupeřům. Tak se postupně všichni vystřídají. Když je hráčů málo, dá se hrát na 3 - 4 kola. Prohrává družstvo, které má na své půlce čáry posledního „skokana”.
Čím větší je věkové rozpětí jednotlivých hráčů, tím větší je legrace... ale družstva by měla být vyvážená. Můžete se tak vyřádit nejen s kámoškama, ale klíďo i s celou rodinou:).

Když už je venku zima

Kyselé ksichtíky:(

Budete potřebovat jen obyčejný, dobře umytý a na menší dílky nakrájený citrón. Všichni hráči se postaví do kruhu, jeden si dřepne se zavázanýma očima doprostřed kruhu. Jeden ze stojících hráčů si vezme kousek citrónu a rozkouše ho:(. A hned se začíná. Hádající hráč si sundá šátek a hádá, kdo má citrón. Ostatní hráči dělají, že mají taky citrón, aby byla hra napínavější... V dalším kole hádá ten, co měl v puse kyselo:)).
PS: Samotný kousek citrónu v puse sice není nic moc, to je fakt, ale v době chřipek a nachlazení se zasmějete, a ještě se přitom nadlábnete vitamínem C:))).

Chcete být milionářkami?

No nebylo by to špatné. Se spoustou peněz se dá udělat kopa dobrých věcí. Tady jde ale spíš o ty znalosti...
Tak s chutí do toho! http://www.bencopo.cz/milion/milionar.html

Na internetu hledala a dobře se u toho bavila celá redakce:).

A jako bonus...

Chcete být misionářem?

Tak tuto hru poslala do vzkazů jedna z Vás:). Nám se  moc líbila, dáváme ji s jejím svolením i pro Vás ostatní ...Děkujeme tímto  autorovi  Josefu Traxlerovi ze spolča Horní Kounice.

 http://hkspolco.unas.cz/hk_games?game=1

 

 

Nepřehlédněte

Okno, do duše oko

okno cerny potisk

Nový potisk triček v našem e-shopu. 

Více informací zde

 

více

Tričko Evelin nyní v krajkovým potiskem

Evelin krajka na tyrkysovém

Nabízíme nový romantixký potisk na tyrkysovém tričku Evelin

více

Tričko se zajímavým potiskem

Potisk otisk

Znáš 13. kapitolu listu Korinťanům? Můžeš si ji přečíst na našem novém potisku:)

více