Exkluzivní dokument o konkláve

V neděli 10. března ve 20.30 hodin odvysílá televize Noe exkluzivní dokument o konkláve, který velmi promptně vyrobila jedna španělská katolická producentská společnost a ostravské studio Telepace připravilo pro diváky Tv Noe jeho českou mutaci.

Conclave

Jedinečné archivní záběry

Film přesahuje různé spekulativní teorie moderních sdělovacích prostředků o tom, kdo v příštích letech povede římskokatolickou církev. Naopak, prostřednictvím svědectví několika kardinálů a odborníků na církevní právo a historii představuje pozadí papežské volby v zajímavých souvislostech, jakož i dějinný pohled na fenomén konkláve. Jedinečné archivní záběry ze všech papežských voleb 20. století, které seznamují se zákulisím hlasování a přibližují složité a tajemné rituály, dodávají celému filmu ještě větší hodnotu a slibují nevšední divácký zážitek.

Trailer a vysílací časy

Na facebookovém profilu a na stránkách www.tvnoe.cz naleznete odkaz na trailer k filmu (v angličtině) a také vysílací časy jeho 4 repríz. Ve snaze o co nejnižší náklady na pořízení autorských práv se televize Noe tvůrcům dokumentu zavázala, že ho nebude poskytovat na DVD, ani nebude k vidění v archivu na internetu. Děkujeme za pochopení.

P. Marcel Puvák,
vedoucí náboženského vysílání Tv Noe

 

 

Nepřehlédněte

Okno, do duše oko

okno cerny potisk

Nový potisk triček v našem e-shopu. 

Více informací zde

 

více

Tričko Evelin nyní v krajkovým potiskem

Evelin krajka na tyrkysovém

Nabízíme nový romantixký potisk na tyrkysovém tričku Evelin

více

Tričko se zajímavým potiskem

Potisk otisk

Znáš 13. kapitolu listu Korinťanům? Můžeš si ji přečíst na našem novém potisku:)

více