24. ročník Katolické charizmatické konference se blíží

V křesťanských kruzích už se stalo tradicí setkat se s přáteli v červenci na brněnském výstavišti. A ptáte se proč? Je tu přece další ročník Katolické charizmatické konference!

KCHK 2013

"Slyšte všichni lidé slovanští, slyšte Slovo, od Boha přišlo" (sv. Cyril, Proglas)

Letos se bude konference konat v rámci oslav 1150. výročí příchodu sv. Cyrila a Metoděje a Roku víry ve dnech 10. až 14. července 2013 v Brně.

"On je hostem u hříšného člověka" (Lk 19,7).

Tímto mottem vás bude provázet celé letošní setkání. A co váš čeká a na co se můžete těšit?

Ze zahraničí přijede Charles Whitehead, který patří mezi nejznámějších osobnosti Katolické charismatické obnovy. V Anglii spolu s manželkou založili velice populární konferenci rodin s názvem Celebrate. V civilním zaměstnání byl Charles Whitehead manažerem marketingové společnosti, nyní se už léta věnuje službě církvi na plný úvazek.

Kromě zajímavých přednášek, mší sv. a setkání s přáteli vás čekají různá divadelní představení, např. Divadlo Labyrint - teátr Víti Marčíka, koncert konferenční skupiny Chapelou, adorace, přímluvné modlitby aj.

V rámci dětského programu KCHK bude příležitost vyzkoušet si ve venkovních prostorách BVV in-line bruslení. Takže pokud někdo z vás na konferenci s rodiči pojede, nezapoměňte si vzít brusle, chrániče a helmu:)!

Více info najdete na: konference.cho.cz

TIP IN!

IN!ový stánek bývá na konferenci už několik let pravidelným hostem. Přijďte si popovídat a mrknout se, co je u nás nového. Rádi Vás uvidíme:))!

 

 

 

Nepřehlédněte

Okno, do duše oko

okno cerny potisk

Nový potisk triček v našem e-shopu. 

Více informací zde

 

více

Tričko Evelin nyní v krajkovým potiskem

Evelin krajka na tyrkysovém

Nabízíme nový romantixký potisk na tyrkysovém tričku Evelin

více

Tričko se zajímavým potiskem

Potisk otisk

Znáš 13. kapitolu listu Korinťanům? Můžeš si ji přečíst na našem novém potisku:)

více